Begeleiding en ondersteuning naar een positieve deelname aan onze maatschappij!

OutdoorEnZo is er voor de jeugd, voor jongeren en volwassenen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan mensen met Autisme, AD(H)D, gedragsproblemen en psychosociale problemen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan jongeren die op dat moment niet in staat zijn om (volledig) onderwijs te volgen. Dit doen we in de regio Zuidoost-Brabant, met als thuisbasis Lierop. Jongeren krijgen bij ons de kans om met  behulp van praktische en deskundige ondersteuning, gericht op persoonlijke wensen, doelen en mogelijkheden van de jongere zelf, tot ontwikkeling te komen.

Onze missie:
Onze missie is om jeugdigen, jongeren en volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben, te begeleiden naar een positieve deelname aan onze maatschappij, ieder op zijn eigen manier en met oog voor ieders unieke kwaliteiten.

Onze visie:
In onze begeleiding sluiten we op praktische en deskundige wijze aan bij de mogelijkheden van de jongeren. We creëren een werk- en leeromgeving waarin ruimte is om te onderzoeken waar de kansen, mogelijkheden en kwaliteiten van de jongere liggen. Dit doen we door trainingen, scholingen en verschillende vormen van ervaren lerend aan te bieden, zowel individueel als in groepsverband. Bij OutdoorEnZo denken we in mogelijkheden en bieden we voor iedere jongere een maatwerktraject, passend bij de vaardigheden die de jongere op dat moment heeft en kijkend naar waar groeimogelijkheden liggen. Wij bieden begeleiding en ondersteuning bij het aanbrengen van structuur en het voeren van regie over je eigen leven, met als doel zo goed mogelijk participeren binnen de maatschappij.