Kracht, een nieuw begin, groei en ontwikkeling; dat zijn wij!

Bij OutdoorEnZo staan we voor kracht, groei, een nieuw begin. En voor persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is om mensen die extra begeleiding nodig hebben te begeleiden naar een positieve deelname aan onze maatschappij, ieder op zijn eigen manier. Dit doen we door aan te sluiten bij de belevingswereld van de cliënt en door samen te zoeken naar mogelijkheden en motivatie om tot ontwikkeling te komen.

We richten ons op begeleiding terug naar school, naar werk en vrije tijd. Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om op een betrokken, praktische en deskundige manier de begeleiding te bieden die nodig is. We bieden zowel individuele begeleiding als groepsbegeleiding en leveren maatwerk. We werken zoveel mogelijk samen met het netwerk. We bieden ondersteuning in de thuissituatie. We streven ernaar om cliënten op een positieve manier te laten uitstromen richting onderwijs, werk of een andere vorm van dag invulling.  Kortom: op een positieve manier deelnemen aan onze samenleving.

Ons team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen krachten, kwaliteit, groei, kennis, ervaring en persoonlijkheid. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen aansluiten bij de cliënt, om zo samen tot ontwikkeling te komen.